Den offisielle åpningen 15. oktober 2021

Kafé Spire.

Caathrine Røed Dahl

Panorama lokalene

Askers ordfører Lene Conradi.

Gro Kristoffersen, tidligere leder Holmen seniorsenter

Anne-Grethe Hvesser, Miljøarbeider/Senioransvarlig.

Anne-Grethe Hvesser, Inger Risbøl, Gro Kristoffersen og avdelingsleder Synnøve Osmundsen.

Ordfører Lene Conradi og Margit Nyhus, leder Brukerrådet for seniorer.

Margit Nyhus og Lene Conradi.

Tanja Venheim Østensen, Senterleder på Holmen Senter.

Nicholas Salvesen, leder for Ungkultur Asker.

Allsang ved Anne-Grethe.

Synnøve Osmundsen, Avdelingsleder, Innbyggertorg Asker sentrum, Holmen og Borgen.

Beate Piene Sandtrøen, Koordinator, Holmen innbyggertorg.

Lokalene var pyntet med ballonger, det ble velkomst drink (eplesaft) og kake samt servering hele dagen. Programmet ble holdt i Panorama-lokalene. Det ble  taler, gode ønsker med overrekkelser av buketter, samt  kulturinnslag . Det var et meget vellykket og festlig arrangement, som ble avsluttet med Allsang. Vi gleder oss til å samarbeide videre med vår nye «hussjef» Beate Piene Sandtrøen.🙂

Fotos: Mary Hustad


Vi feirer åpningen

Holmen innbyggertorg er i støpeskjeen. Innbyggertorget ble tatt i bruk i 2020, men det er først nå i høst etter at samfunnet åpnet igjen, at vi kan ta møteplassen ordentlig i bruk, forklarer hussjef Beate Sandtrøen og fortsetter.

- Vi viderefører det populære tidligere Holmen seniorsenter, i våre nå utvidede og oppussede lokaler. De gode aktivitetene videreføres, samtidig som vi ser at nye aktiviteter er med på å inkludere enda flere fra nærmiljøet.

Foruten ungdomsklubben og en rekke populære foredrag som seniorvennene har tatt initiativ til, er det stadig flere fra nærmiljøet som kommer innom. Sandtrøen anbefaler alle å ta en titt i kommunens kalender «Hva skjer i Asker», for å få oversikt over nettopp; Hva skjer i Asker - og på innbyggertorget. Eller komme innom for en prat og ta med en brosjyre med oversikt over høstens aktiviteter.

Fra Asker kommunens nettsted.