Utstillingen "Månedens kunstner" er avsluttet!

Utstillingen "Månedens kunster" startet ved etableringen av Holmen seniorsenter i oktober 2002 som et  samarbeidsprosjekt med Asker Bildende Kunstnere. For å sikre nivået på utstillingen, har vi bare villet ha kunstverk av etablerte kunstnere, som medlemmer av ABK eller juryerte medlemmer av en annen kunstnerorganisasjon.

Hvert år har 10 kunstnere blitt invitert til å still ut sitt arbeid. Vår løpende utstilling har vært populær blant våre brukere, og siden etableringen, har vi hatt gleden av å presentere kunst av 95 kunstnere knyttet til Asker området.

I januar 2020, endret Holmen seniorsenter status til Holmen innbyggertorg med servicetorg som tilbyr ulike tjenester for de som bor i nærområdet. Utstillingsvinduet ble fjernet ved oppussing våren 2021, og Asker kommune har engasjert en prosjektansvarlig for kunst på Innbyggertorgene.

Jeg vil sammen med Eldrid Hovden takke alle dere 95 kunstnere som har gledet oss med kunst i så mange år! Dette har vært et kjært frivilligarbeid, og det har vært et privilegium å samarbeide med dyktige kunstnere fra det rike kunstnermiljøet i Asker.

Mary Hustad (ansvarlig 2007-2021)
Eldfrid Hovden (ansvarlig 2002-2007)

Bildene vist i utstillingsvindu:
Landskapsmaleri av Rustan Andersson Nov 2017. 


Kunstnere som er blitt invitert til å delta i utstillingen fra 2002-2020.  Mange kunstnere har stilt ut flere ganger.

Klikk på listen for å forstørre den.