Gjesteboken
Takk for at du besøker Brukerrådets hjemmesiden for Holmen seniorsenter (Holmen innbyggertorg)! Her kan du sende kommentar/innspill/ønsker som bruker senteret ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen. Gjør hjemmesiden kjent blant familie og venner slik at de kan følge med det som skjer på Holmen seniorsenter!
Skrevet av Sidsel Korsvoll, 20. sep, 2021
Så hyggelig at GJESTEBOKEN fortsatt eksisterer. Alt i denne verden er jo i endring og det gjelder etter beste evne å følge med! Det er jo ikke alltid lett å forandre seg selv. Jeg prøver etter beste evne! Må likevel tilstå at det er deilig å mimre litt i disse eremitt tider, også er det jo viktig å ikke være historieløs. Stor takk til dere som startet denne siden. Seniorteaterets 10 års jubileum ble jo avlyst i K-tiden. Savner de flotte videoene/ bildene fra vår historie? Klem fra Sidsel K.


E-post:
Hjemmeside: Reeistadveien 22b, 1394 NESBRU.
Skrevet av Sidsel Korsvoll, 16. feb, 2021
Holmen seniorsenter, savner dere! har vært og banka på døra 3 ganger i 2021 uten å treffe noen hjemme.
Ofte er det slik at når vi mister noe og kjenner savnet, vet vi hvor heldige vi har vært vi/jeg som i 10 år fikk være senterets venn. Tusen takk for det! Take Care- så kanskje vi treffes igjen.K-------------------klem fra Sidsel K.


E-post:
Skrevet av Sidsel Korsvoll, 5. jun, 2015
Kjære Gjesteboken
Takker masse for de flotte sidene med fotos og tekst som blir laget. Siden jeg er med i Holmen seniorteater ble jeg spesielt glad for Marys flotte fotos og Elfrids anmeldelse av forestillingen. Håper også Budstikkka får dette inn i avisen, vet om flere som gjerne vil le komme men som ikke fant noe i avisa på forhånd. "Hva skjer" den uka vi spilte forestilling var avlyst grunnet pinsen. Får satse på mere markedsføring til neste gang. Men det er også hyggelig lesing om andre aktiviteter jeg finner på disse sidene. Tusen takk til dere som gjør jobben.


E-post:
Skrevet av Sidsel Korsvoll, 19. feb, 2013
Tusen takk for den flotte siden Brukerrådet har til disposisjon, og tusen takk til deg/dere som lager denne flotte siden til glede for mange av oss. Dette er jo også en flott måte å fortelle om det flotte seniorsenteret vi har på Holmen.


E-post:
Hjemmeside: Reistadveien 22B 1394
Skrevet av Tor, 22. des, 2012
God Jul og Godt Nyttår til dere alle fra Palina


Skrevet av Simon, 30. jan, 2011
Kjempeflott nettsted, ceep up the good work!


E-post:
Hjemmeside: http://allelokaler.no/
Skrevet av Randi Sparboe, 21. jan, 2011
Var inne på hjemmesidene nå.(Lenge siden sist)Jeg er virkelig imponert hva du har lagt inn, Mary.Flott arbeide! Håper du fortsetter med det!!!RANDI.


E-post: