Mannekengoppvisning høsten 2016

Onsdag 28.9 var det en opplevelse av "løp og kjøp" på Holmen seniorsenter med mannekengoppvisning fra Holmen-klesbutikkene: Gerry Weber - Olivia Stones- Vic- med våre egne mannekenger: Ragnhild, Lillian, Reidun, Edith, Eva og Åse. Nytt av året: Gutta Svein og Tor.

Den som fremfor alt skapte stemningen, spenningen og den forventningsfulle atmosfære var vår egen musiker Anne-Grethe. Hun bant det hele sammen med musikk som vi alle kjenner fra fredags-allsangen på en diskret måte som jo bakgrunnsmusikk skal være.

Det var diverse kreasjoner - høstkombinasjoner av jakker-kåper-gensere-skjørt-langbukser med diverse tilbehør i høstens farger og kvaliteter, og smarte kjoler/skjørt/skoletter.

Mange av varene var norsk-produserte med vakre ull/naturstoff lange skjerf og tilbehør passende til vårt klima og smak og ikke minst alder-stretchy kvalitet.

Fasongene var brukervennlige, behagelig strikk i livet, ermer på overdelene som gikk til albuene ("grevinnearmene" var omtenksomt skjult).

Vi kan være stolte av våre egne mannekenger, antrekkene passet til hver enkeltes personlighet og vi kan også være stolte av alle de kvalitetsbutikker vi har på Holmensenteret som passer for oss.

Jorun Olivia Mantor