HOLMENELDRE

Innbyggertorgene er stengt

Holmen innbyggertorget er dessverre stengt frem til og med søndag 11. april. For å begrense koronasmitte i vår region, har regjeringen innført strengere smitteverntiltak i hele Viken fylke fra og med i dag tirsdag 16. mars.

Ta vare på hverandre så lenge, vi gleder oss til vi kan møtes igjen.🙂

 

 

VELKOMMEN TIL BRUKERRÅDETS HJEMMESIDE

FOR HOLMEN INNBYGGERTORG

Besøksadresse: Holmensenteret 4. etg.
Vogellund 6, 1394 Nesbru
Tlf. 477 82 793

Brukerrådsleder: Margit Nyhus tlf. 416 81 182
margit.nyhus@getmail.com

Åpningstider
Mandag - fredag kl. 10.00 - 15:30
Kaferteria kl. 10.00 - 15.00

 

Månedens kunstner januar 2021 er Knut Taale Frøyhaug

Månedens bilde heter “A rose is a rose”(63 x 50 cm)
Digitalgrafikk, nr. 1/25, 2019. Pris med ramme: kr. 3 500,-.

Motivene mine er som oftest fargerike, ofte i grenseland mellom det figurative og det abstrakte. De siste årene har jeg jobbet hovedsakelig med digital grafikk, en uttrykksform som har vært meget utfordrende og inspirerende.

Hvert grafisk bilde har sitt utgangspunkt i foto eller en original gjort i olje, akryl, akvarell eller i blandingsteknikker. for deretter å bli behandlet digitalt før trykking.

Teknikken har navnet Digital Graphic Artwork, gjerne forkortet til D.G.A. Jeg benytter beste sort syrefast trykkpapir og det samme gjelder for innrammingen. Det er et begrenset opplag på 25 trykk pr. motiv, alle nummerert og signert. 

LES MER OM MÅNEDENS KUNSTNER UTSTILLING HER

 

Vi ønsker alle brukere og personalet en riktig God jul!

Høsten har vært stille på Senteret, uten foredrag, allsang, og aktiviteter som alle våre trofaste brukere har savnet. Vi fikk gjennomført en samling for å takke Gro for innsatsen gjennom 16 år. Vi hadde ønsket en kafé full av folk, men koronarestriksjoner satte grensen på 20. Takket våre fantastisk personale har kafeen vært åpen, bare avbrutt enkelte uker.

Det er usikker når vi kan starte opp igjen for fullt, men Brukerrådet ser positivt mot fremtiden og ser frem til når vi kan samles igjen og gjenoppta våre aktiviteter i det nye året.🙂👍

Førjulsstemning på Holmen innbyggertorg, korona til tross!

Innbyggertorget er fortsatt åpne, men uten aktiviteter og med strenge rutiner for smittevern.Antall personer som kan være til stede samtidig er begrenset. Husk munnbind og god avstand! Velkommen innom for en kaffe og en prat.🤩

Her finner du oppdatert informasjon om koronasituasjon i Asker:https://www.asker.kommune.no/korona

Koselig med åpen café i adventstiden!
Foto: Synnøve Marie Osmundsen

Markering for Gro

Et minimalisert, men vellykket samling på Holmen innbyggertorg fredag 20. november for å takke Gro.

Etter 16 år som leder av Holmen seniorsenter, skal Gro slutte og bli pensjonist. På grunn av koronavirus kunne det ikke arrangeres noen stor takkefest.  Det var lenge usikkert om en samling kunne finne sted, men i samarbeide med avdelingsleder, Synnøve Osmundsen og brukerrådet, ble det en hyggelig ettermiddagsstund med Gro. 

Klikk på link for å lese mer og se bilder: Markering for Gro

 

ASKER-magasinet Nummer 4 – november 2020

Hvor skal julepapir og telyskapsler kastes? Glass- og metallemballasje, restavfall, eller farlig avfall?

Flott sorteringsoversikt finnes på sidene 24-25 som kan tas ut for oppbevaring.🙂

ASKER-magasinets papirversjon distribueres til alle husstander i Asker kommune og gis ut fire ganger i året. Her finner du den digitale utgaven av Nummer 4, novembser 2020: 

https://www.asker.kommune.no/globalassets/om-asker-kommune/askermagasinet/nr4_2020_bilder/am1011-1030.pdf

 

Frivillige hjelp - et samarbeid mellom personalet og brukerne

Holmen innbyggertorget er avhengig av frivillig innsats for å beholde det tilbudet som er i dag.

Det jobbes med å finne riktige oppgaver som passer til den enkelte frivillige med utgangspunkt i interesser og ressurser.

Hvis du har litt tid du kan dele med oss (alt fra ½ time til halv/hel dag), ta kontakt med Anne-Grethe Hvesser eller ring kontoret tlf. 477 82 793. Les mer om "Frivillige hjelpere"

 

Om Brukerrådets hjemmeside for Holmen innbyggertorg:

Det er tillatt å surfe på hjemmesiden og kopiere utvalgte deler ved å skrive ut eller sende til andre, men kun med informasjonsformål, og under forutsetning at kilden oppgis slik at en leser lettest mulig kan oppsøke kilden der den aktuelle delen befinner seg i kilden, for eksempel i form av en lenke.

Det er ikke tillatt å redigere eller kopiere inn i et annet dokument eller annen publikasjon, verken i elektronisk format eller som papirkopi, eller legges inn på annen hjemmeside eller via lenke til vår nettside uten at det er innhentet godkjennelse fra Brukerrådet. Bilder kan kopieres fra vår nettside dersom opphaver er opplyst og skriftlige samtykke foreligger. Anmodning om tillatelse skal sendes til følgende e-post adresse: mail@holmeneldre.com 

Alle sider på dette nettstedet har sin egen URL-kobling som kan deles på Facebook.🙂

© Copyright 28.11.2008.