Fra Holmen seniorsenter til Holmen innbyggertorg

Holmen seniorsenter endret status til Holmen innbyggertorg i januar 2020. Senteret vil fortsette som før, men nå med et Servicetorg som tilbyr ulike tjenester for alle som bor i nærområdet, og aktiviteter som vil blli åpne for alle i lokalmiljøet.


FARGERIKE LOKALER OG TRIVELIG KAFETERIA

Et åpent tilbud til alle alderspensjonister, Holmen seniorsenter ble offiselt åpnet 11. oktober 2002 i fargerike lokaler i 4. etasje på Holmen Senter. Det er ingen kontingent eller medlemsavgift, men det er ønskelig at man fyller ut et registreringsskjema. 
 
Ved senteret finnes aktivitetsrom, en internettkafé, en hyggelig uteplass om sommeren, og en trivelig kafeteria der det serveres smørbrød, hjemmelagde kaker og kaffe. Lokalene leies ut til møtevirksomhet og selskap.

 

Kommunen betaler husleie, renhold og lønn til våre ansatte. Bortsett fra dette, er senteret avhengig av frivillige hjelpere som deltar med å lede grupper og aktiviteter, arbeide i kjøkken og kafeteria, med kjøring, deltakelse i Holmen seniorband, arbeid med uteplassen, og forefallende arbeid på forskjellige måter. Mange av våre foredragsholdere har vært gratis.

Egen seksjon om frivillig hjelp finnes i menyen til venstre!

 

Mannekengoppvisning 27.03.2019

RIKHOLDIG AKTIVITETSTILBUD


Det finnes et rikholdig aktivitetstilbud ved senteret, for eksempel allsang, dans, trim, litteratur, lyrikk, bridge, språkkurs og forelesninger. Senteret har video/DVD utstyr, og TV med storskjerm for visning av film!

Senteret har sitt eget "bibliotek" med bøker til hjemlån. Bøkene er gitt oss av Lions Club, Ark bokhandel, Asker Bibliotek og brukere av Holmen seniorsenter. De fleste bøker er til utlån uten registrering. Se egen seksjon om biblioteket i menyen til venstre.

Holmen seniorteater 22. mai 2019.

SERVICETILBUD VED  HOLMEN INNBYGGERTORG

FOTTERAPEUT

Gry V. Haraldsson. Timebestilling tlf. 66 76 81 82.

HØRSELSHJELPER
Bjørg Madsen (mobile 909 41 311) kommer til seniorsenteret første tirsdag i måned kl. 12.00 - 13.00.  Vi selger batterier til høreapparat alle dager (mandag - fredag).

INTERNETTKAFÉ: Datarommet er åpent for brukere store deler av dagen.

BIBLIOTEK: Bøker/Filmer kan lånes på senteret. Vi har også bøker med stor tekst.

MÅNEDENS KUNSTNER UTSTILLING
Hver måned vil en ny kunstner vise et bilde.


BRUKERRÅD
Leder: Margit Nyhus
e-post. margit.nyhus@getmail.com
Mobil: 416 81 182
Brukerrådets hjemmeside: www.holmeneldre.com

Brukernes Facebookside: @Holmen innbyggertorg venner

Kommunes Facebookside: @Holmen innbyggertorgHjertelig velkommen! Vi har teleslynge!