Holmen Seniorsenter 2002 - 2015

ET ÅPENT TILBUD TIL ALLE ALDERSPENSJONISTER SOM  HAR FYLT 62 ÅR!

FARGERIKE LOKALER OG TRIVELIG KAFETERIA

Holmen seniorsenter holder til fargerike lokaler i 4. etasje på Holmensenteret. Seniorsenteret ble offiselt åpnet 11. oktober 2002. Seniorsenteret er et åpent tilbud til alle alderspensjonister. Det er ingen kontingent eller medlemsavgift, men det er ønskelig at man fyller ut et registreringsskjema. 
 
Ved senteret finnes aktivitetsrom, en internettkafé, en hyggelig uteplass om sommeren, og en trivelig kafeteria der det serveres smørbrød, hjemmelagde kaker og kaffe. Lokalene leies ut til møtevirksomhet og selskap.

 

Kommunen betaler husleie, renhold og lønn til våre ansatte. Bortsett fra dette, er seniorsenteret avhengig av frivillige hjelpere som deltar med å lede grupper og aktiviteter, arbeide i kjøkken og kafeteria, med kjøring, deltakelse i Holmen seniorband, arbeid med uteplassen, og forefallende arbeid på forskjellige måter. Mange av våre foredragsholdere har vært gratis.

Egen seksjon om frivillig hjelp finnes i menyen til venstre!

 

Mannekengoppvisning 27.03.2019

RIKHOLDIG AKTIVITETSTILBUD


Det finnes et rikholdig aktivitetstilbud ved Holmen seniorsenter, for eksempel allsang, dans, trim, litteratur, lyrikk, bridge, språkkurs og forelesninger. Senteret har video/DVD utstyr, og TV med storskjerm for visning av film!

Senteret har sitt eget "bibliotek" med bøker til hjemlån. Bøkene er gitt oss av Lions Club, Ark bokhandel, Asker Bibliotek og brukere av Holmen seniorsenter. De fleste bøker er til utlån uten registrering. Se egen seksjon om biblioteket i menyen til venstre.

Holmen seniorteater 22. mai 2019.

SERVICETILBUD VED  HOLMEN SENIORSENTERET

Fotterapeut

Gry V. Haraldsson. Timebestilling tlf. 66 76 81 80.

Hørselshjelper
Bjørg Madsen (mobile 909 41 311) kommer til seniorsenteret første tirsdag i måned kl. 12.00 - 13.00.  Vi selger batterier til høreapparat alle dager (mandag - fredag).
Hjertelig velkommen! Vi har teleslynge!