Gjesteboken
Takk for at du besøker Brukerrådets hjemmesiden for Holmen seniorsenter (Holmen innbyggertorg)! Her kan du sende kommentar/innspill/ønsker som bruker senteret ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen. Gjør hjemmesiden kjent blant familie og venner slik at de kan følge med det som skjer på Holmen seniorsenter!

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Sidsel Korsvoll, 5. jun, 2015
Kjære Gjesteboken
Takker masse for de flotte sidene med fotos og tekst som blir laget. Siden jeg er med i Holmen seniorteater ble jeg spesielt glad for Marys flotte fotos og Elfrids anmeldelse av forestillingen. Håper også Budstikkka får dette inn i avisen, vet om flere som gjerne vil le komme men som ikke fant noe i avisa på forhånd. "Hva skjer" den uka vi spilte forestilling var avlyst grunnet pinsen. Får satse på mere markedsføring til neste gang. Men det er også hyggelig lesing om andre aktiviteter jeg finner på disse sidene. Tusen takk til dere som gjør jobben.


E-post:
Skrevet av Sidsel Korsvoll, 19. feb, 2013
Tusen takk for den flotte siden Brukerrådet har til disposisjon, og tusen takk til deg/dere som lager denne flotte siden til glede for mange av oss. Dette er jo også en flott måte å fortelle om det flotte seniorsenteret vi har på Holmen.


E-post:
Hjemmeside: Reistadveien 22B 1394
Skrevet av Tor, 22. des, 2012
God Jul og Godt Nyttår til dere alle fra Palina


Skrevet av Simon, 30. jan, 2011
Kjempeflott nettsted, ceep up the good work!


E-post:
Hjemmeside: http://allelokaler.no/
Skrevet av Randi Sparboe, 21. jan, 2011
Var inne på hjemmesidene nå.(Lenge siden sist)Jeg er virkelig imponert hva du har lagt inn, Mary.Flott arbeide! Håper du fortsetter med det!!!RANDI.


E-post: